perjantai 11. maaliskuuta 2016

Reilu kuukausi blogistina –miltä nyt tuntuu?

Hieman päälle kuukausi on mennyt elämäni ensimmäistä blogia pitäessä. Blogia aloittaessani en oikeastaan määritellyt mitään tavoitteita koko blogille. Nyt olen jäänyt koukkuun kirjoittamiseen. Blogin myötä olen tullut entistä enemmän tietoisemmaksi omasta kuluttamisestani, vaikka luulin jo tietäväni minne rahani käytän. Blogini myös ehkä jopa painostaa ja kannustaa minua kuluttamaan vieläkin vähemmän, jotta saisin paremmat numerot kuukausikatsauksen taulukkoon :)  

Itsereflektiota on tullut tehtyä paljon. Välillä jopa niin paljon, että ensimmäisenä ajatuksena aamulla herätessäni ovat olleet indeksirahastot :D

Kuten ehkä olette huomanneet, tietotekniikkataitoni eivät ole kummoiset, mutta opettelen niitäkin tässä samalla kuin kirjoittelen...

Kävijämäärä on ollut yllätys! Yli tuhannen kävijän raja ylittyi helmikuussa, nyt kävijämäärä on jo reilusti tuplaantunut. Vau! 

10 kommenttia:

 1. Itsekin olen huomannut jääväni koukkuun kirjoittamiseen. Toki pitää jokin idea olla, mutta talousaiheinen bloggaaminen kuuluu jo arkeen.

  Isoin hyöty itselleni on kuitenkin onkos se nyt jargonisti itsereflektio. Kun avaa omaa toimintaa ja valintoja muille, tulee seurattua omaa toimintaa tarkemmin ja noudatettua suunnitelmia paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs se! Itse huomaan kanssa pohtivani asioita aivan eri näkökulmasta nyt kun niistä kirjoittaakin julkisesti.

   Poista
 2. Heippa, kiitos mielenkiintoisesta blogista. Esittelin blogisi blogissani :)

  VastaaPoista
 3. Bloggailun hyvä puoli on se, että koko ajan oppii uutta! Tietotekniikka taidotkin kehittyy youtuben avulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan olla enemmän kokeile-ja-kadu-ihmisiä :D Huomaan aina jossakin kohtaa, että oho... jotakin kävi. Mutta ehkä tämä tästä!

   Poista
 4. "Kuinka voin tietää mitä ajattelen ennen kuin näen mitä sanon?"
  - E. M. Forster

  VastaaPoista