Nordnet

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kesän alennusmyyntien hyödyntäminen

Arvatkaa kuka on ostanut joululahjat? Jep jep, minä! Kesän alennusmyynneillä ovat paitsi vaatteet, myös lelut alennuksessa. Itselläni on tapana ostaa kaikille lapsille ja neljälle kummilapselleni aina joka joulu sama lahja. Viime vuonna kaikki saivat yöpuvut, tänä vuonna joulupukki tuo mukanaan pussilakanasetit. BR leluissa oli ensimmäisessä alennusrytinässä pussilakanat 16€/kpl, ja silloin ostin omille lapsilleni paketit. Tänään ale oli tipahtanut jo 7€/kpl. Lisäksi Finlayson möi Muumilakanoita parilla kympillä. Kuosit ovat kivoja molemmissa kaupoissa ja jokaiselle muksulle löytyi se oma lempihahmon sisältävä lakanapaketti.

Hyödynnän kesän alennuksia myös kummilasteni syntymäpäiviä ajatellen. Viime ”kauden” legot ovat tarjouksessa, samoin monet Bratzit tmv. nuket saa alle kympillä.  Nyt pitäisi enää löytää hyvä jemmapaikka kaikille lahjoille... Säästän myös postituskulut, kun joululahja on hankittu valmiiksi: kun kolmella kummilapsellani on loppuvuodesta synttärit, samoilla kekkereillä ojennan joululahjan vanhemmille piilotettavaksi. Ei tarvitse raahautua enää postiin ja maksaa itseään kipeäksi lahjapakettien lähettämisen vuoksi.


Joku pitänee minua tärähtäneenä, kun jo heinäkuussa joulupukin konttini on täytetty, mutta kun puhutaan lahjojen ostamisesta 8 lapselle, on vaan pakko säästää sieltä mistä pystyy!


4 kommenttia:

 1. Itsehän oon sitten varmaan umpikahjo,kun oon ostanu ekat joululahjat jo tammikuussa �� Vielä kyllä jotain puuttuukin.. Kun meillä miehen kanssa on kahden oman muksun lisäksi yhdeksän kummilasta,pitää hyödyntää alennuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en jaksa vielä tammikuussa aloittaa uusien joululahjojen piilottamista, mutta et sinä minusta umpikahjo ole ;)

   Poista
 2. me sovittiin siskosten kesken että emme anna lahjoja lapsille ja keskenämme ollenkaan vaan rahat sijoitetaa siihen että näemmä joulun pyhinä nyyttäerien merkeissä... =) miehen kanssa emme osta lahjoja ...Eka erityinen on saanut kyllä lahjoja joka joulu vaikka en ole tikkua ristiin pistänyt asian eteen ja pikkukakkonen varmaan saa nauttia samoista eduista. Voit sitten jouluna ottaa rennosti ja nautiskella kotona kun muut juoksee uupumuksee asti kaupoilla^^

  VastaaPoista
 3. Minä olen ostanut vuosia lahjat lapsille alennusmyynnistä. Myös Vanhempani hyödyntävät tätä ja esimerkiksi esikoista odottaa lokakuussa nelivuotiaslahjaksi baby born-nukke, joka oli mielestäni puolella hintaakin kallis. Lisäksi ostan tyttöjemme vaatteet suurelta osin ennakkoon alesta. Eli nyt hankinnassa on ensi kesän vaatteet alesta ja talvisin ostan muun muassa toppahaalarit loppualennuksesta. Aleprosentit pitää siis olla vähintään -50%, että minä vaivaudun kassalle :-D.-Anki

  VastaaPoista