maanantai 15. elokuuta 2016

Joskus tavoitteet toteutuvat nopeammin :)

Hitsin hei ja vimpula vei! Tai jotakin sinne päin :) Tämä tyllerö pomppii kattoon puhtaasta ilosta. Lopputili tuli ja 10.000 euron hätävarasto on nyt täytetty!! 

10.000 euroa on jemmassa Nordean korkoekstra-tilillä puhtaasti siitä syystä, että sen saa nopeasti sieltä poiskin. Toistaiseksi ainakin olo tuntuu turvalliselta tällä summalla. Kaikki muut eteen tipahtelevat eurot saavat pujahdella rahastoihin jatkossa :) 

Kiva, kun tässä ehti jo pelätä pahinta, että saanko tyyliin 500 euroa lopputilissä ja paljonko pitää säästöjä käyttää, mutta reilut 4.000 euroa sieltä tulikin lomarahojen muodossa (luulin pitäneeni kaikki lomat). Nyt en minä murehdi enää mistään!

Oikaisuvaatimus laittomasta irtisanomisestakin on nyt laitettu vireille ja vastinetta työnantajalta odottelen... ;)

Ruotsin superrahastokin nousi plussan puolelle viimein ja möin sen pois. Alkaa sijoituskuviot loksahdella paikoilleen...


5 kommenttia:

 1. Mahtava juttu!! Aika kinkkisessä tilanteessa olit, mutta tuo summa varmasti pelasti päivän ja taloutesi pitkäksi aikaa. Nyt ei kun uutta matoa koukkuun :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa että jäit plussalle Ruotsi-rahastosta. Miten suhtaudut muuten tilanteeseen? Olisiko rahasto vielä voinut nousta lisää? Onko markkinat menossa sinusta ylös vai alas pidemmällä tähtäimellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kieltämättä sitä, että olisiko rahasto voinut nousta enemmänkin, mutta koska olin päättänyt myydä sen, ajattelin vain, että plussalla myyn heti, kun mahdollista. Rahastossa oli loppujen lopuksi vain pari sataa euroa, joten mistään suurista voitoista ei olisi ollut kyse, vaikka rahaston arvo nyt olisikin noussut, ja olisin ko. rahaston pitänyt.

   Poista