Nordnet

torstai 4. elokuuta 2016

Loman jälkeisiä suunnitelmia

Lomamatkat on nyt lomailtu, Suomea kierretty ristiin rastiin ja kotona katselin valtavaa kuittipinoa, jonka olin lomamatkallani lasten kanssa aikaan saanut. Maksoin laskutililtä reissumme kustannukset ja päätin aloittaa elokuun ns. puhtaalta pöydältä. 

Jotta toipuisin taas kulutushysteriasta, päätin siirtyä lähikaupan (K-Supermarket) asiakkaaksi. Voi olla, että maksan ruokaostoksistani vähän enemmän, mutta vältän ainakin kaikki sudenkuopat, jotka ovat kauppareissuillani tyypillisesti tulleet vastaan (lastenvaatetarjoukset ym.). 

Lohduttavaa on myös se, että lasten aloittaessa esikoulu ja koulu ensi viikolla, he saavat lounaan ilmaiseksi koulussa/esikoulussa. Kun itse tässä kotona pyörin nyt työttämänä (vihaan tätä sanaa ja kutsun itseäni mielummin "lomalaiseksi"), ajattelin kuitata oman lounaani, appivanhempiani matkien, puurolla. Terveellistä ja halpaa.

Ehdin lunastaa vinon pinon Smartum-seteleitä entiseltä työnantajaltani, joten ajattelin aloitella taas uintiharrastustani nuorimmaisen ollessa esikoulussa. Mitä muuta tällä rajattomalla vapaa-ajallani tekisin... se onkin arvoitus. Ensi viikolla alkaisi ilmottautuminen kansalaisopiston kursseille ja kovasti mietin lähtisinkö tekemään käsilläni jotakin luovaa. Työttömänä minun olisi mahdollista saada jopa kurssialennusta. Tällä hetkellä ajatukset ovat vielä niin sekaisin, etten tiedä lähtisinkö opiskelemaan avoimen yliopiston kautta jotakin vai en.


5 kommenttia:

 1. Jos meinasit puuroa syödä enemmänkin niin kipin kapin mustikkametsälle ja viinimarjapaikkoja selvittelemään. Puuro ns. raakana tai sillä ainaisella voisilmällä/maidolla höystettynä alkaa tulla ainakin itsellä jo viikossa ulos korvista joten mustikat & viinimarjat ovat olleet korvaamaton lisä vaihtelua tuomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan vielä ehtii etelässäkin mustikkametsälle ja sieniä riittää lumien tuloon asti. Terveellistä ja ilmaista :)

   Poista
  2. Mustikat on onneksi pakastimeen kerätty, kuten muutkin marjat :)

   Poista
 2. Kyllä se ajan kanssa selkiytyy ja löydät itsellesi sen oman jutun! lippu korkealla! uit ja hoidat itseäsi niin olet levänny ja valmiina uusiin haasteisiin kun tilaisuus tulee =)

  VastaaPoista