Nordnet

perjantai 20. tammikuuta 2017

Raha ei tee onnelliseksi, mutta hemmetin iloiseksi kylläkin!

Viime päivinä olen hypnotisoituneena tuijottanut sijoitussalkkuni arvoa. Viimeksi minulla on ollut näin paljon rahaa hetkeä ennen ensiasuntoni ostoa (ennen vuotta 2009). Ja sitä oli itseasiassa silloin enemmänkin kuin mitä nyt. 

Silti... tammikuu on yleensä kuukausista pimein, pisin, tylsin ja armottomin. Yleensä kaikki laskut joulun kulutusjuhlan jälkeen osuvat tammikuulle. Mutta ei täällä! 

Aikaisemmassa postauksessa ehdinkin jo hehkuttaa 1100 euron yllärisijoitussummaa, mutta tänään siihen ympätään vielä auton vakuutusmaksut ja dieselvero. Sijoitettava summa tammikuulle on jo 1539,24€!! 

Varovainen tavoitteeni oli saada 20.000 euron sijoitussalkku vuoden 2017 aikana, mutta tavoite on kuitattu kevääseen mennessä. Hurraa! 

Tätä autottomuutta on pakko vähän muutenkin hehkuttaa: en ole kaivannut autoa kertaakaan sen poismyytyäni. Fillarointi on ollut enemmän kuin tervetullutta ja lähikaupasta saa kaiken tarvittavan ruuan. Enää ei tee mieli lähteä edes marketti/ostoskeskusalueille, joten rahaa säästyy pitkä penni. Ehkä  minusta alkaa hiljalleen kuoriutua fiksu rahankäyttäjä :)

Nyt enää odotellaan oikeuden päätöstä laittomasta irtisanomisesta. Vieläkö tärppäisi taloudellisesti sieltä suunnalta...? Luulen ratkaisun hetkien olevan aivan tuota pikaa käsissä...

Oma ilmeeni ja fiilikseni ovat aika lailla tämän kuvan henkilön mukaiset :D

4 kommenttia:

 1. Pakko kompata ja myöntää, että tällä hetkellä siinä missä aikaisemmin raha on aina polttanut näpeissä, motivoi enemmän katsoa sitä luottokorttien käyttövaraa ja kasvavaa ASP-tilin saldoa.

  Ehkä meistä molemmista on kasvamassa fiksumpia rahan käyttäjiä? :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän meistä kasva, toinen toistamme tukien :) Mukavaa viikonloppua sullekin!

   Poista
 2. Hyvä että pääset sijoittamaan, onko kohteet jo selvillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelman mukaan mennään: Ostetaan aina halvinta indeksirahastoa, allokaatio kuitenkin huomioiden ;)

   Poista