tiistai 10. lokakuuta 2017

4 minuutin lainaneuvottelu

Päätimme isännän kanssa kilpailuttaa asuntolainamme. Edellisestä kerrasta oli ehtinyt kulua 2 vuotta, ja jo tuolloin saimme hilattua marginaalia alaspäin 1,89%:sta 1,18%:iin. Asuntolainaa olin ehtinyt maksaa marginaalin muutoksen välissä n. 25.000 euroa. Nyt päätimme tehdä uuden kilpailutuksen.

Varasimme ajan pankkineuvojalle pankkiin, mutta tuntia ennen tapaamista pankista soitettiin ja ehdotettiin netin välityksellä tapahtuvaa pankkineuvottelua. Meillehän tämä sopi mainiosti. Kirjauduimme verkkopankkiin ja vain neljässä minuutissa saimme hilattua minun lainani marginaalia alaspäin. Hienoiseksi pettymykseksi tosin jäi se, että kovin suuresta pudotuksesta en tällä kertaa pääse nauttimaan, kun marginaali tipahti vain 1,18%:sta 0,9%:iin, mutta säästöä se on pienikin säästö. 

Joka tapauksessa suosittelen kilpailuttamaan säännöllisesti paitsi vakuutukset, myös lainat. Kokemuksena verkkotapaaminenkin oli pelkästään positiivinen, ja todella nopea. Suosittelen kokeilemaan! 

Milloin viimeksi Sinä kilpailutit lainasi? 


4 kommenttia:

 1. Meillä 0,8%. Nordea suostui tiputtamaan 0,7% mutta vain jos maksamme 200e jotain käsittelypalkkiota. Ei vielä suostuttu tuohon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti? Meillä sama pankki ja ihan ilmaiseksi muuttivat marginaalin! Kokeile toista pankkineuvojaa? ;)

   Poista
  2. Ihan oikeasti juu... Näköjään riippuu tosi paljon kuka asioita hoitelee siellä päässä :D

   Poista
 2. Meillä 0,7% mutta mehän vasta 4 kk:tta sitten otimmekin lainan.

  VastaaPoista