Nordnet

tiistai 6. helmikuuta 2018

Uusi haaste

Pitkään mietiskelin uutta haastetta itselleni, kun tuo 600 euron haaste ei oikein viime vuonna mennyt ”putkeen”. Tulin ostaneeksi molemmille lapsilleni joululahjaksi valtavat läjät sisävaatetta, ja päätin, etten osta heille yhtään mitään niin kauan kuin vaatevarastot ovat täynnä. Tämän vuoden inventaariolista näyttäisikin lähinnä siltä, että lasten vaateostokset suuntautuvat kenkäosastolle, ja ensi talveksi joutunee toppavaatetta hankkimaan.

Itsellenikin tuli ostettua viime vuonna iso läjä vaatetta. En tarvitse farkkuja, takkeja enkä kenkiä... Alusvaatteet ja peruspitkähihaiset kuluvat päivittäisessä käytössä. Joten, koska en (onneksi) keksi edes keksimällä mitään ostettavaa, ajattelin pysyttäytyä 600 euron vaatehaasteessa ja lisätä vielä pienen pienen mausteen tähän: pyrin ostamaan vain ja ainoastaan kotimaista.


Millaisia haasteita/ tavotteita Sinä olet asettanut itsellesi tänä vuonna kuluttamisen suhteen?


6 kommenttia:

 1. Hyvä haaste! Tuo kotimaisuus on hyvä lisä, mutta toisaalta koska kotimaiset vaatteet ovat aika kalliita, 600 euron haaste vaikeutuu... Itse mietin vuoden täydellistä vaatteiden ostolakkoa itselleni, tämä siksi, että vaatekomero pullistelee. Joskin jättäisin jotain pois lakon piiristä (mm kengät ja urheiluvaatteet).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itsekin, että pitääköhän tuo 600 euroa muuttaa itseensä käytettäväksi summaksi :D Tilasin nimittäin juuri alennuksesta merinovillaiset kerrastot, yhteensä 100€. Että kohta on puolet budjetista jo mennyt! :D

   Poista
 2. Käänteinen 600€ haaste olisi minulle tosi vaikea!
  Eli se että pitäisi käyttää väh. 600€ vuodessa vaatteisiin. Katsoin kuluseurannastani että viime vuonna ostin vaatteita hurjalla 15€ summalla.

  Perusvaatteet riittää ihan hyvin ja ne ei edes kulu niin nopeasti että pitäisi olla vaihtamassa. Osakkeenomistaja toki olen kiitollinen kuluttajista. ;)

  VastaaPoista
 3. Haaste: nauti elämästä enemmän kuin viime vuonna :)

  VastaaPoista