sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Osakesalkun päivitys


Heinäkuun aikana tuli tehtyä pari myyntiä ja pari ostoa salkkuun. Amer Sports huiteli sen verran hyvissä sfääreissä, että nappasin pikavoiton siitä. 100 kpl Amer Sportsia ja 200 kpl Tokmannia vaihtuivat Huhtamäkeen ja Stora Ensoon. Amer Sportsia aion ostaa takaisin, kunhan kurssi on kohdillaan. 

Nordea on ilokseni hieman noussut, mutta vielä en ole omiani saamassa pois. Edelleen odottelen kurssinousua ja todennäköisesti joudun odottamaan sitä vielä tovin...

Osake
Kpl
Nordea
745
Huhtamäki
100
Stora Enso
100
Nokia corp.
100
Fortum
83
KONE corp.
16


Ihan hirveästi ei sijoitussalkussa tapahdu. Yritän kasata käteistä nyt puskuriin. Aika hyvin olen saanut kesä-elokuun ajalta säästöön 230€/kk, syyskuussa luku on jo 900€. Veronpalautuksia on luvassa 2.004 euron verran ja nyt mitään suuria kulueriä ei toivottavasti ole luvassa. Pitkästä aikaa tuntuu, että talous on aika hyvässä balanssissa. 

Ensi vuoden säästötoimenpiteenä tulee olemaan omasta ammattiliitosta irtisanoutuminen ja siirtyminen yleiseen työttömyyskassaan tai johonkin vastaavaan. Maksan oman ammattiliittoni maksuja kuukausittain älyttömät 40 ja risat euroa, ja vastineeksi saan lehden, jota en edes lue. Tuon reilun 500€ vuodessa voisin jatkossa hyödyntää johonkin aivan muuhun.

Eli aika tylsiä päivityksiä sijoitussalkun suhteen, mutta... ehkä jossakin kohtaa silläkin puolella tulee jotakin päivittämistä ;)

4 kommenttia:

  1. Itse sain noin viisi vuotta sitten hyvät säästöt sillä, kun siirryin ammattiliitosta ytk:n jäseneksi ja erosin kirkosta. Säästöä tuli seraavalle vuodelle noin 600€. Sitä aiemmin olin maksanut tyhjästä.

    VastaaPoista
  2. Amerin nousu kieltämättä houkutti itseänikin myymään, mutta jotenkin haluan nyt katsoa mihin tää ostotarjous johtaa..

    VastaaPoista
  3. Siirry JATKK:iin, se on kaikista halvin.

    VastaaPoista