Nordnet

sunnuntai 23. lokakuuta 2016

S-kanavan hyödyntäminen

S-pankissa on linkki omaan S-kanavaan. S-kanava on uudistunut jo tovi sitten, mutta itse olen vasta nyt ”oppinut” käyttämään sitä. On kätevää, kun takuutodistukset on koottuna yhteen paikkaan, mutta yksi rahanarvoinen juttukin sieltä löytyy. Nimittäin se, miten paljon olet tähän mennessä ostanut S-ryhmän tuotteita/ palveluita ja kuinka paljon sinun pitää vielä ostaa päästäksesi seuraavaan bonustasoon. Itse hyödynnän tätä jonkin verran. En kuitenkaan pyri kuluttamaan kuluttamisen ilosta siirtyäkseni seuraavalle tasolle, mutta saattaa olla, että ostan seuraavalla kauppareissulla varastoon vaikkapa sen ison wc-paperipakkauksen.


Oletteko itse tulleet huomioineeksi tämän palvelun?

8 kommenttia:

 1. Meidän taloudessa S-tili on käytössä taloustilinä eli ruokaostokset katetaan siltä tililtä. Samaten bensaan kuukausittain kuluvasta noin 240 eurosta otetaan bonukset talteen. S-pankin mobiilisovellus on kätevä ja pitää hyvin ajan tasalla.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. En varsinaisesti suosittele tuon luvun tuijottamista, kun kyse on niin pienistä summista, että sen takia ei kannata omaa kulutustaan muokata, tai vaivaa nähdä. Olen toki itsekin joskus sen katsonut, en nyt ihan viime aikoina. Mutta vanha isäni on luullakseni jo vuosia loppukuusta tarkistanut ennen kauppareisuuaan, onko seuraava taso kovinkin lähellä. Mutta tämä toiminto siis taitaa olla jatkanut olemassaoloaan jo useamman S-kanavauudistuksen putkeen.

  Nyt kun kaikki S-ryhmän kauppakuitit tallentuvat verkkoon (lieneekö valinnainen ominaisuus?) määräsin oman korttini sellaiseen asetukseen, ettei paperikuittia tule kassalla lainkaan. Jos epäselvyyksiä tulee, kuitti löytyy verkon kautta. Tämäkin taitaa olla ihan kätevä ominaisuus.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kun muistutit, pelkään nimittäin koko ajan tekeväni s-pankin tililtä tilinylityksiä, kun se päivittyy niin hitaasti / en muista paljonko siellä oli rahaa. Tilinylitys maksaa aina 5€, joten ei kannata turhaan riskeerata. Viime kuussa sain kosmetiikkaostojen vuoksi hyvät melkein 15€ bonukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on aina online varmentava debit kortti. Ei voi ikinä mennä miinukselle =)

   Poista
 5. Ja vielä lisävinkkinä kannattaa ottaa S-mobiili omaan puhelimeen, jolloin voi tarkastella bonusostoja ja sähköisiä kuitteja sekä käyttää mobiilipankkia jne. ajasta ja paikasta riippumatta. Halutessaan voi jopa ottaa käyttöön ABC-mobiilitankkauksen.

  Itsekin siirryin paperikuiteista kokonaan sähköisiin kuitteihin. Kuitti napsahtaa mobiililaitteelle melko välittömästi maksun jälkeen ostoksia pakatessa. Ilmeisesti kassakone ei kuitenkaan kerro myyjälle, että käytössä on sähköinen kassakuitti ja niinpä kassalla on usein noloja hetkiä kun myyjä jää odottamaan kuitin tulostusta tai kyselee haluanko kuitin ostoksista. :)

  VastaaPoista
 6. Hyödynnän myös S-kortin maksutapaetua, jolloin saa pienen ekstrabonuksen S-kaupan ostoksista. Meillä vakuutuksista tulee myös aika kivat S-bonukset meille. Ihmettelin, kun tiliin oli tullut yli 50€! yhtenä kuukautena... Se johtuikin vakuutusmaksuista.

  VastaaPoista