tiistai 22. marraskuuta 2016

Älä tee niin kuin minä...

DNA on muistanut minua oikein olan takaa tässä kuussa. Päätin, että nyt on viimeinen kerta, kun teen mitään toimeksiantoja puhelimitse. Minulle nimittäin kesällä soitettiin ja tarjottiin halvempaan liittymään vaihtamista sekä kaupanpäälliseksi 3 kk:n ajaksi ilmaiseksi DNA-tv:tä sekä jotakin suoratoistopalvelua. En sitten muistanut lomareissulla ollessani lukea sopimusta lainkaan, kun se s-postiini tipahti, joten tässä kuussa järkytyin puhelinlaskun tullessa.

Halvempi liittymäni olikin vain määräajan halvempi, muuttuen sitten normaalihintaiseksi. Tämä ”normaalihinta” oli huomattavasti kalliimpi kuin aikaisempi liittymäni. Sopimus muuttui samalla luonteeltaan määräaikaiseksi. Lisäksi minun itse olisi pitänyt irtisanoa nämä ”ilmaiset” edut niiden ilmaiskokeilun päätteeksi. Niinhän siinä sitten kävi, että enhän minä tällaista ollut hoksannut lainkaan tehdä. Siksi pulitan nyt ylihintaisesta puhelinliittymästä määräaikaisen sopimuksen loppuun saakka sekä maksan kuukaudelta DNA-tv:tä, jota meillä ei muuten kertaakaan edes katsottu tuon kokeilun aikana!! Eikä suorapalvelutoistoakaan edes asennettu.

Tässähän ei voi muuta todeta kuin, että omapahan oli vikani, kun en sopimusta sieltä sähköpostista edes avannut. Mietin vain kuinka paljon ikääntyneitä huijataan vaihtamaan johonkin tuotteeseen, jossa kylkiäisenä on ilmaiseksi kaikkea mahdollista, ja jotka pitää itse myös ymmärtää määräajan kuluttua irtisanoa?

Kaiken muun kivan lisäksi kolaroituani autoa, paniikissa sitten soitin Fonectalle saadakseni tiedot kolaroimani auton omistajasta. Arvatkaa paljonko tämä puhelu maksoi? 12 euroa. Tässä kohtaa ehkä siitä älypuhelimesta olisi voinut löytyä halvemmalla apu... Miksi kaikki pitää oppia aina vaikeimman kautta...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti