keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Kieli poskella kirjoitettua...

Mies ilmoitti, että voisin itse laittaa autoni taas myyntiin. Auto oli viime keväänä ja alkusyksystä netissä myynnissä. Tarjouksia tuli, mutta isäntä ei niitä hyväksynyt. Naiselliseen tapaan yritin kaikkeni, että mies ottaisi homman yhä hoitaakseen, mutta ei. Aikani kökin pakkasessa ottamassa valokuvia autosta, jonka mies kuitenkin suostui pesemään. Valokuvat eivät isännän mielestä olleet hyviä, mutta onneksi löysin tietokoneelta herran itsensä aikaisemmin ottamat kuvat ja käytin niitä surutta hyväkseni ;)

Auto on nyt kahdessa eri paikassa myynnissä. Toisessa myyntipaikassa edes "chat-tukihenkilö Danny" ei osannut kertoa miksi ohjelma käänsi autoni kuvat väärinpäin. Hermot meni ja totesin, että kaipa ihmisten päät sitten kääntyvät katsomaan kuvat, vaikka pää alaspäin. 

Jäin vain näin jälkikäteen miettimään, että jos ja kun joku ystävällisesti sattuu soittamaan ja kysymään autostani, osaan minä ehkä sanoa, että kolme poljinta on joo, vaihdekeppi ja väri taisi olla harmaa? Siis kuka oikeasti ostaa auton naiselta? Ensimmäinen ajatus miehillä useimmiten on se, että kytkin on loppuun kulutettu (paitsi minulla!). Taisi mennä viimeisetkin mahdollisuudet myydä tuo eurojen syöjä... Tai sitten ilmoitan kysyjälle ystävällisesti toisen puhelinnumeron, jossa osataan kertoa vähän enemmänkin kuin nuo edellä mainitsemani asiat :D

Joka tapauksessa, olin ollut tänä vuonna kiltti, joten joulupukki toi polkupyörääni ns. "mummokorin", jotta ensi viikosta alkaen työmatkani taittuvat säässä kuin säässä polkupyörällä. Opettelen nyt täysillä elämistä ilman autoa. Kun ei autolla pääse marketteihin, lähikaupasta ei niitä heräteostoksia saa. Paitsi työpaikkani on suoraan ydinkeskustassa... No, onneksi on töistä aina kiire fillaroida hakemaan nuorimmainen päiväkodista. Seli-seli!

Jos olet autoa vailla, ostaa harmaa auto netistä! :D 


5 kommenttia:

 1. Ei ole ihan noin vanhalla autolle tarvetta... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mun auto vähän uudempi ja kiiltävämpi ;) Ja siinä on Kinskin ehdottama laastarikin :D

   Poista
 2. Inhoan auton myymistä, aina tulee niitä turhia kyselijöitä ja renkaan potkijoita vastaan. Jospa sinulla menisi helposti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmas myyntiyritys täälläkin jo... Eli ei ole kovin hyvin mennyt, vaikka hintaa tiputettu reilusti :(

   Poista
 3. Meidänkin vanha "rupsu" sai vain pari ihan käsittämätöntä soittoa, jotain vaihtotarjouksia tai ilmaiseksi poishakuja.

  VastaaPoista