tiistai 20. joulukuuta 2016

Vuoden viimeinen ulkomaanreissu

Koska emme tänä vuonna ehtineet mieheni kanssa perinteiselle ulkomaanmatkalle kaksistaan, päätimme ennen joulua piipahtaa niinkin kaukana kuin Tallinnassa. Laatuaikaa kahdestaan ja pieniä jouluostoksia Suomen hintoja edullisemmin. Reissu tosin meinasi tyssätä jo alkumetreillä matkan hintaan ennen kuin hoksasimme kolmannenkin laivavaihtoehdon. 

Arkipäivä Helsinki-Tallinna-Helsinki, 2 aikuista ja henkilöauto:

TallinkSilja 114€
VikingLine 108€
Eckeröline* 76€

Onhan tuossa eroa jo jonkin verran! Ei liene vaikeaa arvata minkä yhtiön laivalla reissaamme? Olen joskus kuullut risteilyjen vastaavan ylinopeussakkoja, koska yleensä laivalla ei halvalla pääse, mutta 38€/hlö laivamatkasta ei ole paha hinta. Ostaisimme joka tapauksessa Suomen hinnoilla samat tuotteet kuin mitä nyt ostamme Tallinnasta, joten hinta taitaa olla aika pitkälti +/- nolla. Plussana tosiaan se, että pääsemme isännän kanssa kaksin vähän "tuulettumaan". * merkityt linkit ovat affiliate-linkkejä, joiden klikkaamisesta tämän blogin ylläpitäjälle voidaan maksaa.

6 kommenttia:

 1. No ei kyllä paljoa maksa... Tallinnaan pääsee myös halvalle hotellimatkalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei ehtinyt hotellilomalle, mutta päivän piipahduskin oli ihan arjen luksusta ;)

   Poista
 2. Kannattaa myös aina tsekata Torista, josko joku myy halpoja risteilylahjakortteja. Niillä olen matkustanut viimevuodet ja säästänyt pitkän pennin :)

  VastaaPoista