keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Irtisanominen vol. 2

2 kk:tta uudessa työpaikassa ja nyt tuli sitten ilmoitus, että kaikki irtisanotaan kevään aikana. Eihän oma soppari ollut alunperinkään kuin 6 kk:ksi, mutta silti tuntuu lähes yhtä pa*kalta kuin vuosi sitten saatu irtisanominen. Kuvittelin, että jatkoja mahdollisesti olisi ainakin vuoden loppuun saakka, mutta tämä oli sitten tässä. Nyt koitetaan vielä kaivaa viimeiset motivaation rippeet työpaikalle ja aletaan samalla etsiä uutta työpaikkaa, joka tässä kylässä on kyllä aika pirun vaikeaa... Suomi nousuun! Eiku...?

12 kommenttia:

 1. Voi ei. :( Vaikka pätkä olisikin ollut lyhyt ja vain 6 kk:n mittainen, niin kyllähän sitä asennoituu silloin siihen aikaan.

  Tsemppiä uuden työn etsintään!!

  VastaaPoista
 2. Lähes sanattomaksi vetää. Kannattaa sulatella hetki ennen kuin päättää jatkosuunnitelmia. Kaikesta menneestä kokemuksesta on joka tapauksessa hyötyä, eikä ainakaan haittaa. Voimia siis sinulle.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, varmasti harmittaa kun on asennoitunut tiettyyn työn päättymis päivään. Minulla nyt sellainen työsopimus, joka on 'määräaikainen, noin kaksi kuukautta', mutta töitä voi olla juhannukseen asti tai loppua koska vain, kun periaatteessa viikko kerrallaan mennään. Joten voin kuvitella miten ottaa päähän tuollainen tilanne, että on puolen vuoden sopimus ja sitten tuleekin puun takaa, että irtisanotaan.

  Tsemppiä..

  VastaaPoista
 4. Onpa harmillista! Juuri kun olit löytänyt kivan paikan, ja mahdollisesta jatkosta saattoi alkaa haaveilla. Noh, nyt sitten vain ahkerasti työnhakuun, kun työssä olevilla kai on paremmat mahdollisuudet työllistyä kuin työttömillä.

  VastaaPoista
 5. Pöh pöh pöh! Ei, mua ihan sydämestä raastaa sun puolesta. Mutta kuten Yläkoulunope sanoikin, jälkikäteen voit ehkä olla onnellinen tästäkin sattumuksesta. Sait ainakin hyviä uusia suhteita ja talousasiat entistä paremmalle tolalle. Kyllä se siitä taas lähtee, varmasti! <3

  VastaaPoista
 6. Höh no onpas typerää. Harmi kun itselläni ei ole yritystä, muuten voisin palkata sut töihin :)

  VastaaPoista
 7. Onko kyseessä konkurssi tms.? Koska määräaikaisen työsopimuksen irtisanominenhan ei noin vain onnistukkaan.

  VastaaPoista
 8. Eikä! Ihan kamalaa! Jaksamista! Komppaan muita vaikkei tässä hetkessä lämmitäkkään: tästä voi kääntyä sinulle paljon positiivisempaa. Joku toinen unelmien työpaikka pitkällä sopimuksella.

  VastaaPoista
 9. Olet selvinnyt jo monesta niin selviät tästäkin! Tsemppiä!

  -Neiti Nuukailija

  VastaaPoista
 10. No onpas nihkeetä. Ja inhottavaa, että joudut aloittamaan haun taas alusta. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 11. Kiitokset tsemppikommenteista! Olette kyllä ihania :) Kyllä tämä tästä taas...

  VastaaPoista