perjantai 3. helmikuuta 2017

Juhlapäivä

Haavena vainko oot mun - Eroon oravanpyörästä täyttää tänään vuoden! 

Pitkään haaveilin blogiin kirjoittamisesta. Kerran jo aloitinkin, mutta poistin ensitekeleeni samantien, koska pelotti ryhtyä ruotimaan julkisesti omia kulutustottumuksiaan ja esittelemään omia rahoja kaikelle kansalle. Pelkona oli vielä, että joku tunnistaa minut. Yeah, right... Riski tälle on äärimmäisen pieni, kun ystäväpiiristä yksikään ei ole kiinnostunut oman varallisuutensa kasvattamisesta. Tosin, entinen koulukaverini tietämättään lukee blogiani ja seuraa minua Twitterissä ;) Olemme viimeksi törmänneet vuosia sitten, juttelimmekin pitkään, mutta muuten emme yhteyksiä pidä. Oli hauska huomata, että Sinäkin luet tätä. 

Onneksi aloitin kirjoittamisen, sillä tämä on ollut äärimmäisen terapeuttista ja avartavaa. Kinskille erityiskiitos kommentista, joka kehotti jatkamaan, kun olin kuukauden blogannut. Luin (ja luen edelleen) paljon blogiasi ja voin sanoa, että pompin kattoon tovin, kun "Kinski kävi kommentoimassa blogiani!" Pienessä ne on meikäläisenkin ilot :) 

Ihanaa on ollut myös huomata, kuinka paljon uusia blogeja on tullut vuoden aikana lisää, ja miten rohkeasti ihmiset kirjoittavat veloistaankin. Täällä on mahtava porukka, joka tukee toinen toistaan eteenpäin matkalla parempaa tulevaisuutta. 

Parasta on myös sekin, että täällä keskustellaan asioista fiksusti. Alkuun pelkäsin paljonkin, saanko vauva.fi-palstan kaltaisia kommentteja, mutta onneksi se pelko oli turha. 

Nöyrästi kiitän ja kumarran kaikkia lukijoitani! Teitä on enemmän kuin saatoin koskaan haaveillakaan :)Ps. Tiedättekö muuten mistä nimi "Haaveena vainko oot mun" tulee? Riki Sorsa levytti "Haaveissa vainko oot mun"-biisin 80-luvulla, ja muistan aina miten ko. biisi soi, kun isäni kanssa ajelimme autolla milloin missäkin. Olen työskennellyt syöpäsairaiden kanssa, ja kun Riki itse sairastui ensimmäisen kerran, monet potilaistani olivat enemmän Rikistä kuin itsestään huolissaan. Tämä biisi on yksi lemppareistani, ja kuultuani Rikin uusiutuneesta syövästä, päätin blogini nimeksi "Haaveena vainko oot mun." Terveisiä Rikille sinne pilven reunalle! Täältä voit käydä kuuntelemassa biisin, jos et sitä tästä tunnistanut ;)

16 kommenttia:

 1. Onnea! Itsellä 3,5 vuotta nyt takana =)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut vuosipäivästä ja tsempit taloustalkoisiin. Samassa botskissa ollaan :)

  VastaaPoista
 3. Riki Sorsan cd, jolla on tuo Haaveena vainko... -biisi, on eka cd, joka ostettiin meille lapsuuden kotiin. Toinen oli Laura Voutilaisen cd. :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea vuosipäivän johdosta! :) Itselläni on vähän samantapaisia ajatuksia siitä, että ihanko sitä noin kehtaa kaikenlaista omista raha-asioistaan kertoa, mutta onneksi 99,9% kommenteista blogissani ovat olleet varsin positiivisia ja kannustavia :)

  VastaaPoista
 5. Onnea ja ihanaa, kun kirjoittelet :) Anonyymin blogiyhteisön tuki ja yhteisöllisyys on jotenkin kannustavaa.

  VastaaPoista
 6. Onneksi olkoon! Upeasti olet jaksanut kirjoittaa mielenkiintoisista aiheista :) Ilo lueskella blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samat sanat :) Samoihin aikoihin aloteltiin ja samantyylisiä polkujakin kuljettu...

   Poista
 7. Onnea ja kiitos blogista! Itsekin vähän jännitin reaktioita, mutta turhaan. Minähän päädyin myös Vauva.fi:hin, mutta sielläkin sain melko kevyet haukut :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut hyvästä blogista! Viime vuoden tammi-helmikuun vaihteessa oli ilmiselvästi harvinaisen hyvä aika aloittaa...

  VastaaPoista
 9. Onnittelut vaan minunkin puolestani, blogiasi on ilo seurata :)

  VastaaPoista