sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Miesbloggarit jonoon, osa I

Ananaksen toiveesta listaan nyt vuorostani miehiset rahamaailmaan sijoittuvat blogit. Tässä vasta murto-osa miesten bloggareista, mutta toivottavasti löysit jotakin uutta luettavaa :)Aloittelijan sijoitusblogi on suhteellisen tuore tuttavuus. Blogi kertoo 3-kymppisen perheenisän ensiaskelista sijoitusmaailmassa. 

Arvosijoittajan tie kertoo salkun kehityksestä ja osakeanalyyseistä. Itselleni uusi tuttavuus tämä blogi!

Tämä blogi kertoo paitsi 3-kymppisen miehen harrastuksista, myös sijoittamisesta ja säästämisestä.

Eläkesijoittajan takaa löytyy 3-kymppinen mies, joka nimensä mukaisesti sijoittaa eläkkeeseen. Varallisuutta tällä bloggarilla on jo ihailtavat 500.000 euroa! 

4-kymppisen perheenisän blogi sijoittamisessa, jossa sijoittamisen tavoitteena on viettää mukavia eläkepäiviä sekä puolet vuodesta Thaimaassa.

Fyysikon blogista ei pikaselailulla käy ilmi onko kyseessä mies vai nainen, mutta jotenkin olettaisin hänen olevan mies. Korjatkaa, jos olen väärässä. Paljon asiaa osakkeista!

Tätä blogia päivittää 4-kymppinen perheenisä pääkaupunkiseudulta. Paljon asiaa mm. osakkeista.

Ikiholdaaja on 3-kymppinen osakesijoittaja pääkaupunkiseudulta. Nimensä mukaisesti sijoitusfilosofia on osta ja pidä.

Isomahamiehen blogi kertoo osakesijoittamista. Paljon asiaa osakkeista.

Kinskin sijoituspäiväkirja oli ensimmäisiä, joita itse aloin aikoinaan seuraamaan. Kinski on kertonut siirtyneensä enemmän Nordnetin Sharevillen puoleen, mutta täältä löytyy silti paljon dataa mm. osakkeista. 

Kitupiikki on päälle 3-kymppinen perheenisä, jonka blogi kertoo säästämisestä sekä sijoittamisesta.

Uusi tuttavuus itselleni! Jälleen kerran oletan kyseessä olevan miehen blogi. Jää itselleni seurantaan.

Oletan kirjoittajan olevan mies. Jo 10 vuotta vanha blogi, jossa kerrotaan sijoittamisesta "ja vähän muustakin."

Laiskasijoittaja ei paljasta sukupuoltaan, mutta olen käsittänyt hänen oleva mies ;) Paaaljon asiaa mm. osakkeista!

Nuoren miehen sijoitusblogi kertoo vuonna -90 syntyneen miehen matkasta kohti taloudellista riippumattomuutta osakkeiden avulla.

Itselleni täysin uusi tuttavuus tämä. Kyseessä on 3-kymppinen perheenisä, jonka tavoitteena on olla taloudellisesti riippumaton 55-vuotiaana eli vuonna 2035.

Osinkokuningas on yksi "herttaisimmista" bloggareista joukossamme. Aina kannustamassa muita ja tsemppaamassa. Bloggaajana on 3-kymppinen herra, tavoitteenaan taloudellinen riippumattomuus. Nimensä mukaisesti Osinkokuningas sijoittaa osakkeisiin.

Osinkotaloutta kirjoittaa 3-kymppinen mies, jonka harrastuksena on sijoittaminen. Paljon asiaa osakesijoittamisesta.

Nuoren miehen blogi, joka "passiivisella sijoittamisella hakee taloudellista turvaa."

Julkisuudessakin vilahtanut Pohatta tavoittelee taloudellista riippumattomuutta ja eläkettä ennen 35. vuoden ikää. Aikaa tähän on vielä reilut 2000 vuorokautta. Osakkeet ja asuntosijoittaminen ovat Pohatan keinot kohti vapautta.

Symppiksen miehen kirjoittama blogi, jossa kirjoittajalla on jo niin paljon rahaa, että me muut voidaan vain kadehtia ;) Tavoitteena on saada miljoona euroa kasaan 1.1.2026.

3-kymppisen miehen blogi, jossa tavoitellaan taloudellista riippumattomuutta sijoittamisen kautta. 

Rahamiäs on viime vuoden lopussa bloginsa aloittanut tamperelaisherra. Ikää 30 ja risat. Kuvailee itseään "tavalliseksi ja tylsäksi mieheksi". Blogi ei kuitenkaan ole tavallinen eikä tylsä. Rahamiäs sijoittaa osakkeisiin.

Rahaneuvos on parikymppisen miehen sijoitusblogi. Jälleen uusi tuttavuus itselleni! Bloggarin tavoitteena on rakentaa vuoteen 2032 mennessä miljoonan euron sijoitusvarallisuus.

Tämänkään blogistin sukupuolesta en ole sata varma, mutta oletettavasti blogin takaa löytyy mies. Rikkaan erakon tavoitteena on taloudellinen riippumattomuus vuonna 2026.

Jo suorastaan legendaarinen blogi päivittyy enää harvakseltaan, mutta täältä löytyy silti valtavasti hyvää tietoa vaikkapa aloittelevalle sijoittajalle.

Sijoittajatursas on 3-kymppinen perheenisä, joka sijoittaa ilman sen kummempaa tavoitetta. Sijoittatursas on mukana myös asuntosijoittamisessa.

Vaurastu-blogi kertoo "nuoren sijoittajan oppimisista ja oman taloutensa hoitamisesta."

Warren fyffet on sijoituspäiväkirja. Herralla on laaja hajautus osakkeisiin, indekseihin, ETF:iin... Paljon mielenkiintoisia lukuja ja arvioita.13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Komppaan noita kehuja! Kiitos Osinkokuninkaalle kaikista ihanista tsempeistä! :)

   Poista
 2. Olen liian tuore, en päässyt listalle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älähän nyt, tämä oli vasta osa 1! Teitä miehiä on paljon! :) Osa II on luvassa... ;)

   Poista
 3. Hienoa päästä todella kovien talousblogien kanssa samalle listalle. Useimmat näistä olikin jo seurannassa, mutta muutama uusi tuttavuuskin löytyi. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos maininnasta!
  Pitänee ottaa vinkistä vihiä ja skarpata päivittämisen suhteen.

  VastaaPoista
 5. Mielenkiintoinen lista ja kiitokset myös täältä! Löysin jopa pari uutta blogia, jota en ole aiemmin seurannut.

  VastaaPoista
 6. Kiva kun joku näkee vaivaa koota nämä yhteen. Sain jutustasi pienen kirjoitusidean, kiitoksia siitä. Toinen kiitos maininnasta.

  Laimea Silli on erittäin legendaarinen bloggaaja. Juttua tulee tosi paljon ja ei löydy omalta listaltani, koska paljon uutista Nokiasta.

  VastaaPoista
 7. Vau! Kiitoksia maininnasta näinkin arvostetussa porukassa. Pari uutta tuttavuuttakin löytyi, pitänee lisätä omaan blogrolliin heidätkin.

  VastaaPoista
 8. Hyvä lista. Täytyy ihan ajan kanssa käydä tarkemmin läpi.

  VastaaPoista
 9. Moi! Kiitoksia maininnasta. Tuli aika yllätyksenä, sillä blogini on kovin "tuore" ja kirjoituksia löytyy kovin maltillisesti. Lisää on kuitenkin tulossa.

  Jos Te kokeneemmat bloginpitäjät käytte kuitenkin blogiini tutustumassa, niin otan mieluusti palautetta vastaan. Varsinkin bloggerin käyttö on uutta minulle. Toki myös muita vinkkejä saa antaa :)

  VastaaPoista
 10. Hurja määrä meitä 3-kymppisiä ukkoja ;)

  VastaaPoista