Nordnet

perjantai 24. marraskuuta 2017

Vakuutusten kilpailuttaminen

Kilpailutimme taannoin asuntolainojemme marginaalit. Nyt vuorossa olivat mieheni auton vakuutus sekä kotivakuutus. Laiskoina päätimme teettää vertailun kilpailuttaja.fi:n* kautta. Olisi mielenkiintoista tosin testata voisiko vakuutusten hintaa saada vielä alemmas ottamalla suoraan yhteyttä vakuutusten antajiin vai tuleeko erilaisten kilpailuttaja-yritysten kautta se halvin hinta. Olemme käyttäneet kilpailuttaja.fi:tä* useamman kerran mm. sähkön kilpailutukseen, ja todenneet sen helpoksi, nopeaksi ja näppäräksi tavaksi kilpailuttaa. Alle 10 minuutissa olet saanut jo kilpailutuksen tehdyksi...


Meillä on aina ollut kotivakuutus Pohjolassa, ja tähän saakka se on ollutkin edullisin vaihtoehto useamman vuoden ajan. Meillä on siis omakotitalo, johon sisältyy asuinrakennuksen, irtaimiston, ulkorakennusten (autotalli+vaja) vakuutukset sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutukset. Pohjolassa vakuutukset kustansivat 548,69€ vuodessa. Nyt saimme Folksamista tarjouksen samoilla ehdoilla hintaan 369,90€/ v. Säästöä 178,79 euroa vuodessa! 

Eikä siinä vielä kaikki... Mies otti samaisesta Folksamista autolleen vakuutuksen, samoilla ehdoilla, paitsi Folksam tarjosi lunastukseen 30% Pohjolaa paremman diilin. Maksikaskoineen uusi vakuutushinta on 267,89€/v. Tässäkin tuli säästöä yli 200 euroa Pohjolaan verrattuna! Säästyneillä euroilla pääseekin melkein ulkomaille. Kilpailuttaminen kannattaa todenteolla, ja säännöllisin väliajoin.


Koska viimeksi kilpailutit omat vakuutuksesi?


*merkityt linkit ovat afficiliate-linkkejä

3 kommenttia:

 1. Mjoo, kilpailua tietty vaikeuttaa jos on lainat Pohjolalla ja saa ison kasan bonareita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eikös sulla ollut Nordeassa laina? ;) Meillä on, joten nuo bonarit eivät ole koskaan meitä koskettaneet... OP:ta olen kilpailuttanut useampaan otteeseen, mutta asuntolainan ehdot ovat aina olleet paremmat Nordealla omalla kohdallani.

   Poista
 2. Mitäpä se hyvejää27. marraskuuta 2018 klo 11.15

  Kilpailutimme omat vakuutuksemme Vakuuttava.fi palvelulla ja saimme kokonaisuudesta säästöä vuodessa noin 1700 € eli aivan huikea lopputulos. Siirryimme toiseen yhtiöön ja toki pieni eroja mm omavastuissa ja korvausmäärissä tuli, mutta kyllä säästöön nähden voikin pienet erot hyväksyä.

  Kokeilimme myös aluksi tuota kilpailuttaja.fi palvelua, mutta sen kautta näytti saavan tarjoukset pelkästään Fennialta ja Folksamilta, eivätkä olisi pystyneet kilpailuttamaan meidän kaikkia kotitalouden vakuutuksia.

  Ensimmäisenä mainitsemani palvelu myös vertaili yhtiöistä saapuneet tarjoukset puolestani. Meidän ei tarvinnut kuin ihmetellä säästöä ja antaa heidän hoitaa loput.

  VastaaPoista