lauantai 3. helmikuuta 2018

Blogin 2-vuotissynttärit

Ihan sattumalta mietiskelin, että jokohan blogilla olisi pian vuosipäivä, ja tuo päivä on itseasiassa juuri tänään! Samalla kun kaivoin esiin ihka ensimmäisen blogitekstini, tulin huomanneeksi, ettei se elämä kuitenkaan niin paljon taloudellisesti "rikkaampaa" ollut kaksi vuotta sitten, kuin mitä olin muistellut. Ihan hauska palata vanhoihin teksteihin ja siihen, mistä kaikki oikeastaan lähti. Paljon on ehtinyt elämää kahteen vuoteen mahtua. Ja kahteen viikkoonkin. Kuluneista viikoista kerron lisää huomenna! Stay tuned ;)

Huomista blogitekstiä odotellessa tässä teille, ihanat lukijani, virtuaalisyntymäpäiväkakku :) Ja mistä kaikki aikoinaan sai alkunsa, sen voit lukea täältä.


Ps. Huomasin ihan huikean kävijäpiikin viime viikolla "Girl Power"-postaukseen. Lähteenä näytti olevan Facebook. Joku on siis ilmeisesti ilmiantanut ko. naisbloggareiden listan? Kiitos hänelle siitä. Olisi ihan mielenkiintoista tietää saitteko muut nauttia samanlaisesta kävijäpiikistä kuin minä?? Hope so! :) Mahtavaa, että sijoitusblogit, ja vieläpä naisten kirjoittamat, ovat saaneet näkyvyyttä myös somessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti