Nordnet

torstai 15. maaliskuuta 2018

Talven alennusmyyntien hyödyntäminen


En tiedä kuinka moni harrastaa ensi talven lastenvaatevarastojen täydentämistä tähän aikaan vuodesta, mutta minä harrastan.

XXL:n varastontyhjennyksestä löytyi molemmille lapsille goretex-talvikengät hintaan 35€/kpl (70€). Verrokkina vaikkapa tähän pojan tämän talviset kengät yksistään maksoivat tuon 70€, kun ne piti olla ”tietynlaiset”...

Travallen tyhjennysmyynnistä ostin molemmille Remun toppahousut hintaan 31€/kpl (62€).

Stadiumin alennuksesta toppahanskat x 2/ lapsi, 7,90€/pari, yhteensä 31,60€.

Tytölle täksi ja seuraavaksi talveksi toppatakit Zalandolta, 39,90€.

Yhteensä 203,50€

Tämän lisäksi tarvitaan vielä molemmille kesäkengät, ja jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, pojalle useammatkin. Mutta hemmetinmoinen helpotus, ja säästö, tulee, kun ostaa edellisen sesongin tuotteet, pilkkahintaan. Lisäksi talven tuloa kun ei aina voi ennustaa, on ainakin talvivaatteet jo olemassa, kun toppatakkia taas syksyn jälkeen tarvitaan :) Näiden (ja tulevien kenkä)ostosten myötä voinkin tuudittautua siihen, etten osta lapsilleni ainuttakaan vaatekappaletta koko loppu vuotena, ellei jokin nyt niin pahasti hajoa.

Ensi talven hanskat. Säästöä 12€/pari.


3 kommenttia:

  1. Olisi hirmu kätevää ostaa noita alesta, mutta en osaa arvioida lasten kasvua puolen vuoden päähän. Esikoinen ei laita päälleen mitään, mikä ei ole tarkalleen sopivaa. Talvitakin ostaminenkin viime vuonna oli melkoinen prosessi...mutta yritän ostaa vaan tarpeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on nyt mennyt hyvin, että kasvavat yhden koon vuoteen. Siksi uskallan ostaa etukäteen. Jossain kohtaa pojan kasvu ryöpsähti käsistä eikä voinut ennustaa mitenkään mikä koko menisi tyyliin ensi talvena. Nyt taas tasoittunut, joten...

      Poista