Kuka minä olen

Mielikuva neljän lapsen uusperheestä lienee se, että rahaa palaa ja paljon. Tämä pitää paikkaansa, mutta se ei ole silti estänyt minua säännöllisesti säästämästä ja sijoittamasta. Edes työttömyys ei ole ”pysäyttänyt” minua. Kuka tahansa voi aloittaa säännöllisen säästämisen jo heti tänään. Summien ei tarvitse olla suuria, sillä sanotaanhan, että isot joet kasvavat pienistä puroista :)

Olen itse päälle 3-kymppinen uusperheen äiti, joka on elänyt ajoittain Visa tukenaan, mutta joka on viimein päässyt oman taloutensa hallitsijaksi. Tämä blogi on tarkoitettu sijoittamisesta ja säästämisestä kiinnostuneille.

Blogini kertoo matkastani vaurauteen sivuten myös omaa henkilökohtaista elämääni työuran, parisuhteen, lapsiperheen ja työttömyyden näkökulmista. Toivon, että omat kokemukseni inspiroisivat muitakin säästämisen ja sijoittamisen pariin.

Sivustollani on mainoksia, joiden klikkaamisesta ja/tai itse tuotteen ostamisesta minulle voidaan maksaa pieni palkkio. Mainostan sivuillani ainoastaan tuotteita, joita ostaisin itsekin.


En ole sijoitusalan ammattilainen, joten mitään kirjoittamaani ei tule ottaa sijoitusvinkkinä.
Yhteydenotot: kersanttikaroliina2003@gmail.com